Claes interieurbeton,  een exclusief hoogwaardig beton, perfect toepasbaar in een tijdloos interieur.

Claes boom- en plantenbakken in beton als ze groot en sterk moeten zijn, daar waar degelijkheid en kwaliteit noodzakelijk zijn.

Claes architectonisch beton voor nieuwbouw en renovatie

Claes brievenbussen in beton, onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, duurzamer dan natuursteen

Claes Sierbeton producent en leverancier van columbarium elementen.

Stadsmeubilair in architectonisch beton duurzaam en stijlvol

MODULAIR STRAATMEUBILAIR


Claes sierbeton produceert straatelementen voor het inrichten van pleinen en straten, kortom openbare ruimte. Straatlementen uit architectonisch beton is duurzaam, stijlvol en met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Claes Sierbeton vervaardigd inspirerende oplossingen in architectonisch beton. Claes sierbeton biedt alle maatwerk aan in diverse vormen en diverse functies.  Gaande van sierpoef in diverse vormen, plantenbakken, boomranden boomkrans, sierelementen, zitranden, traptrede, zandbakranden,.... Er bestaat een breed pallet aan vormen, modellen, structuren en kleuren.  Claes sierbeton heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op alle maatwerk en durft innoveren in de nieuwste technieken en materialen bekend in het architectonisch beton.  Kortom bent u op zoek naar één uniek betonnen sierelement of hebt u een stadsparken, groene zones, pleinen en speelzones die u wenst in te kleden met diverse straatmeubilair.  Graag gaan we voor u de uitdaging aan.  Door onze centrale ligging leveren we in heel België en Nederland.
 
Individuele sierelementen :
Ook sierelementen voor de afbakening van gebruikerszones, parkeerplaatsen, voetgangerszones, speeltuinen of schoolpleinen behoren tot onze productie van architectonisch beton.  Sierpoefs in verschillende vormen en afmetingen vormen een ruime collectie.  Kubus, rond of conische sierelementen kunt u gebruiken voor uw park of parkeerplaats en zijn multifunctioneel inzetbaar (anti-parkeer, bescherming van toegang en entree, bescherming van evenementen).  Op een speelse manier ontwerpt u uw schoolplein of leidt u het verkeer op u gemeenteplein in juiste banen.
 
Tafels :
We vervaardigen tafels in diverse vormen, structuren en kleuren. Voor elke situatie hebt u de keuze. Dit model heeft de vorm van een omgekeerde U, deze tafel kan perfect gecombineerd worden met ons zitbank model U.  Zo ontstaat een eenvormig picknick set.  Beton is zeer robuust, daardoor kunnen dergelijke elementen perfect geplaatst worden op openbare terreinen, bij openbare gebouwen of op schoolpleinen...  Beton is zeker vandalisme bestendig.  Deze tafel in combinatie met straat elementen, plantenbakken en zitelementen geeft de ontwerper de vrijheid om de openbare ruimte mooi elegant en onderhoudsarm in te richten.
 
Bloembakken en boombakken :
Claes sierbeton heeft een uitgebreid assortiment bloembakken in beton.  U vindt hier ons assortiment.
 
Lijnvormige elementen Lijnvormige elementen
Sierzuilen Sierzuilen
Sierpoef Conus Sierpoef Conus
Sierpoef kubus Sierpoef kubus
Sierpoef XL Kubus Sierpoef XL Kubus
Sierpoef Rond Sierpoef Rond
Sierpoef XL Rond Sierpoef XL Rond
Bolderpaal Bolderpaal
Zitbank MODEL U Zitbank MODEL U
Tafel MODEL U Tafel MODEL U
Asbaktegel in betonnen sokkel Asbaktegel in betonnen sokkel
Claes sierbeton
Thomas Watsonstraat 72
B 3930 Hamont-Achel
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claessierbeton.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claessierbeton.be

Webdesign & Hosting: Data-Art