Claes interieurbeton,  een exclusief hoogwaardig beton, perfect toepasbaar in een tijdloos interieur.

Claes boom- en plantenbakken in beton als ze groot en sterk moeten zijn, daar waar degelijkheid en kwaliteit noodzakelijk zijn.

Claes architectonisch beton voor nieuwbouw en renovatie

Claes brievenbussen in beton, onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, duurzamer dan natuursteen

Claes Sierbeton producent en leverancier van columbarium elementen.

Stadsmeubilair in architectonisch beton duurzaam en stijlvol

OPENBARE RUIMTE | STRAATELEMENTEN


Claes sierbeton produceert straatelementen voor het inrichten van pleinen en straten, kortom openbare ruimte. Straatlementen uit architectonisch beton is duurzaam, stijlvol en met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Claes Sierbeton vervaardigd inspirerende oplossingen in architectonisch beton. Claes sierbeton biedt alle maatwerk aan in diverse vormen en diverse functies.  Gaande van sierpoef in diverse vormen, plantenbakken, boomranden boomkrans, sierelementen, zitranden, traptrede, zandbakranden,.... Er bestaat een breed pallet aan vormen, modellen, structuren en kleuren.  Claes sierbeton heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op alle maatwerk en durft innoveren in de nieuwste technieken en materialen bekend in het architectonisch beton.  Kortom bent u op zoek naar één uniek betonnen sierelement of hebt u een stadsparken, groene zones, pleinen en speelzones die u wenst in te kleden met diverse straatmeubilair.  Graag gaan we voor u de uitdaging aan.  Door onze centrale ligging leveren we in heel België en Nederland.
 
Individuele sierelementen :
Ook sierelementen voor de afbakening van gebruikerszones, parkeerplaatsen, voetgangerszones, speeltuinen of schoolpleinen behoren tot onze productie van architectonisch beton.  Sierpoefs in verschillende vormen en afmetingen vormen een ruime collectie.  Kubus, rond of conische sierelementen kunt u gebruiken voor uw park of parkeerplaats en zijn multifunctioneel inzetbaar (anti-parkeer, bescherming van toegang en entree, bescherming van evenementen).  Op een speelse manier ontwerpt u uw schoolplein of leidt u het verkeer op u gemeenteplein in juiste banen.
 
Boomranden, boomkrans, zandbakranden,... :
Ook de bescherming van bomen kan door boomranden of boombanken.  Zo krijgt de boomrand een 2de functie.  Vormen, afmetingen van deze boomranden bepaalt u zelf.  Ook de afwerking van de sierbeton kan naar keuze uitgevoerd worden.
 
Traptrede :
Claes sierbeton vervaardigt traptrede op maat uit architectonisch beton voor publieke ruimte in alle vormen, afmetingen, structuren en kleuren.
 
 
 
Straatelementen op maat Straatelementen op maat
Traptrede op maat Traptrede op maat
Lijnvormige elementen Lijnvormige elementen
Sierzuilen Sierzuilen
Sierpoef Conus Sierpoef Conus
Sierpoef kubus Sierpoef kubus
Sierpoef XL Kubus Sierpoef XL Kubus
Sierpoef Rond Sierpoef Rond
Sierpoef XL Rond Sierpoef XL Rond
Bolderpaal Bolderpaal
Claes sierbeton
Thomas Watsonstraat 72
B 3930 Hamont-Achel
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claessierbeton.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claessierbeton.be

Webdesign & Hosting: Data-Art