Claes interieurbeton,  een exclusief hoogwaardig beton, perfect toepasbaar in een tijdloos interieur.

Claes boom- en plantenbakken in beton als ze groot en sterk moeten zijn, daar waar degelijkheid en kwaliteit noodzakelijk zijn.

Claes architectonisch beton voor nieuwbouw en renovatie

Claes brievenbussen in beton, onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, duurzamer dan natuursteen

Claes Sierbeton producent en leverancier van columbarium elementen.

Stadsmeubilair in architectonisch beton duurzaam en stijlvol

OPENBARE RUIMTE | STRAATMEUBILAIR


Architectonisch straatmeubilair Duurzaam en stijlvol

Claes sierbeton produceert straatmeubilair voor het inrichten van pleinen en straten, kortom openbare ruimte. Straatmeubilair uit architectonisch beton is duurzaam, stijlvol en met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Claes straatmeubilair vervaardigd inspirerende oplossingen in architectonisch beton.  Straatmeubilair uit architectonisch beton is onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling, het doorstaat moeiteloos de tand des tijd. Claes sierbeton biedt straatmeubilair en maatwerk elementen aan in diverse vormen en diverse functies. Gaande van zitbanken, bloembakken en boombakken, zitelementen, sierelementen, zitranden en traptrede.  Er bestaat een breed pallet aan vormen, modellen, structuren en kleuren.  Claes sierbeton heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd op alle maatwerk en durft innoveren in de nieuwste technieken en materialen bekend in het architectonisch beton.  Kortom bent u op zoek naar één uniek betonnen sierelement of hebt u een stadsparken, groene zones, pleinen en speelzones die u wenst in te kleden met diverse straatmeubilair.  Graag gaan we voor u de uitdaging aan.  Door onze centrale ligging leveren we in heel België en Nederland.
 
Zitelementen :
We bieden zitelementen aan in diverse vormen, structuren en kleuren.  Zelfs met houten zitting, houten rugleuning.  Voor elke situatie hebt u de keuze.  Lijnvormige zitelementen kunnen diverse functies vervullen.  Van rustpunt tot afbakening van een gebruikers zone of het maken van een mooie plantenbak.  Als ontwerper hebt u de keuze in vorm, structuur, kleur...  maar altijd met het hoogste afwerkingsniveau.
 
Boombank - boomkrans :
Boombanken of boomkranzen op maat naar uw wens.  Als rustpunt vormt een boombank een dubbele functie uit.  Zitbank en plantenbak.
 
Tafels :
We vervaardigen tafels in diverse vormen, structuren en kleuren. Voor elke situatie hebt u de keuze. Dit model heeft de vorm van een omgekeerde U, deze tafel kan perfect gecombineerd worden met ons zitbank model U.  Zo ontstaat een eenvormig picknick set.  Beton is zeer robuust, daardoor kunnen dergelijke elementen perfect geplaatst worden op openbare terreinen, bij openbare gebouwen of op schoolpleinen...  Beton is zeker vandalisme bestendig.  Deze tafel in combinatie met straat elementen, plantenbakken en zitelementen geeft de ontwerper de vrijheid om de openbare ruimte mooi elegant en onderhoudsarm in te richten.
 
Bloembakken en boombakken :
Claes sierbeton heeft een uitgebreid assortiment bloembakken in beton.  U vindt hier ons assortiment.

 

Zitelementen op maat Zitelementen op maat
Boombank - Boomkrans op maat Boombank - Boomkrans op maat
Zitbank MODEL U Zitbank MODEL U
Tafel MODEL U Tafel MODEL U
Asbaktegel in betonnen sokkel Asbaktegel in betonnen sokkel
Claes sierbeton
Thomas Watsonstraat 72
B 3930 Hamont-Achel
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claessierbeton.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claessierbeton.be

Webdesign & Hosting: Data-Art